Opinie o A&J Partners

Opinie A&J PartnersOpinie o A&J Partners to zbiór informacji od Opiekunek i Opiekunów pracujących w naszej firmie. W A&J Partners  liczy się zadowolenie całego zespołu. Udana współpraca zarówno Opiekunek / Opiekunów jak i Podopiecznych to gwarancja naszego wspólnego sukcesu. Dbamy o najwyższy poziom wykonywanych usług, dlatego każda opinia jest dla nas  bardzo ważna. Regularnie zbieramy Wasze oceny i badamy zadowolenie ze współpracy z naszą firmą. Każde wasze uwagi pomagają nam wsłuchiwać się w Wasze potrzeby.

Dziękujemy za ciepłe słowa oraz za wszelkie propozycje zmian, które są analizowane przez naszych specjalistów i wdrażane zgodnie z modernizacją firmy.

Jesteś Opiekunką / Opiekunem A&J Partners? Chcesz anonimowo wyrazić swoje zadowolenie lub zgłosić swoją propozycję zmiany , uwagi ? Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna!

Napisz do nas:

mailowo: opinie@ajpartners.pl

listownie na  A&J Partners, ul. Dworcowa 25, 41-902 Bytom

Wyślij Opinie o A&J Partners online:

Imię i nazwisko (niewymagane)

Twoja opinia

Opinie naszych Opiekunek / Opiekunów

Gabriela z Zabrza

gabrirla” Współpracuję z firmą Partners. Pierwszy wyjazd był w maju. Wyjechałam bez znajomości jezyka.

Pobyt w Niemczech nauczył mnie podstawowych słów z którymi mogłam się kształtować z moją podopieczną.

Myślę, ze dalszy mój wyjazd do tej samej osoby będzie dalej owocował w podszkoleniu mnie z językiem niemieckim ”

 gabr

Janina z Zabrza

 janina„Ja z firmą współpracuję od 2013 roku. Jestem z firmy Partners bardzo zadowolona, Panie w  Firmie są bardzo miłe, profesjonalne i szybko załatwiają sprawy zwiazane z umową jak również z naszą pracą, dowodem czego są starania o wyegzekwowanie wyższej stawki do naszego podopiecznego.

Zawsze mam kontakt telefoniczny. Jednym słowem z Firmy jestem bardzo zadowolona”

jannn

Danuta z Będzina

danuta-z-byt” Firma Partners jest przyjazna dla swoich pracowników.

Zawsze będąc w niemczech mogłam liczyć na wsparcie i pomoc firmy. Zawsze byłam miło i uprzejmie obsłużona zarówno w biurze firmy jak i na „placówce”.

Swoje zobowiązania pracownicze firma wypełnia punktualnie.”

 

 dan

Marzena z Rudy Śląskiej

marzena-z-rs” Współpracuję z A&J Partners od 15.05.2015 i jestem bardzo zadowolona. Podejście pracowników jest miłe i kompetentne. Służą pomocą i radzą w trudnych sytuacjach.”

 

marzena-wz-rudy-sl

Danuta z Bytomia

 danuta-z-byt„Pracuję 2,5 roku w A&J Partners. Jestem zadowolona że jestm opiekunką. Wypłaty sa na czas.”

danuta-z-bytomia

Krystyna z Tarnowskich Gór

krystyna” Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z A&J Partners. Do Niemiec jako opiekunka wyjeżdżam od 2014 r. Zamierzam w dalszym ciągu wyjeżdżać. Wszędzie gdzie mogę polecam tę firmę.”

 

 krystyna-op

 

Ewa z Wojkowic

ewa-z-wojkowic

” Współpracuję z A&J Partners od 2014 r.

Jestem zadowolona z rozów przeprowadzanych z paniami, które są miłe i uśmiechnięte  oraz pomocne w trudnych sprawach. Poleciłam paniom, które też szukały pracy. Moja siostra także podjęła pracę w A&J Partners”

ewa-z-woj

Barbara z Bytomia

 barbara-z-bytomia„Współpracuję z firmą A&J Partners od 4 lat, jestem zadowolona z współpracy z daną firmą. Można na tej firmie polegać w różnych sytuacjach zycioych. Przelewy zawsze są na czas, mogęliczyć zawsze na pomoc z strony firmy w każdej sytuacji. Firma dla mnie jest jak rodzina.

Polecam współpracę”

barba-z-bytomia

Barbara z Tarnowskich Gór

barbara-z-tg” Z A&J Partners pracuję od 21.02.2015 do nadal. Jest to firma o wysokim standardzie, zapewnia pracownikom godną płacę a także pracę. Wynagrodzenia płacone terminowo, kontakt z firmą na bieżąco. Pracuje w tej firmie ponieważ zaspokaja wszystkie moje potrzeby podczas mojej pracy.”

 

 barbara-z-t

 

Bożena z Dąbrowy Górniczej

opiekunki A&J Partners

” Z firmą A&J Partners współpracuję od września 2013r.

Jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Panie w biurze są bardzo miłe i pomocne zarówno w Polsce jak i w czasie pracy w Niemczech. Przez 3 lata pracy nawet nie pomyślałam o zmianie pracodawcy”

bozena-z-dabrowy

Beata z Bytomia

 opiekunki A&J Partners„Ja współpracuję z Agencją A&J Partners od 2011 roku i jestem bardzo zadowolona. Można polegać na tej firmie. Nie miałam z nimi żadnych problemów”

beata-z-bytomia

Ewa z Bytomia

„Od marca tego roku jestem pracownikiem a A&J Partners. Jestem zadowolona z miłej obsługi pań tutaj pracujących oraz z rzetelności dotyczącej wypłat płaconych w terminie. Cieszę się, że mogę opiekować się ludźmi, którzy bardzo tego potrzebują.”

ewa-z-bytomia

 

Teresa z Bytomia

teresa z bytomia” Z firmą A&J Partners jeżdżę już od 2015 roku dobrze się współpracuje z pracownikami. Jest to firma godna polecenia”

teresa z bytomia2

Klaudia z Bytomia

 klaudia z bytomia1„Współpracuję z firmą A&J Partners od 2015r. Jestem zadowolona, firma wypłacalna, rzetelna. Panie z firmy bardzo uprzejme. Miejsca w które się wyjeżdża to stuprocentowa sprawdzalność. Nigdy się nie zdarzyło, że firma informuje źle, zawsze jest prawdomówna”Klaudia z Bytomia2

Mariola z Bytomia

mariola z bytomia„Od marca 2016 współpracuję z firmą A&J Partners jestem zadowolona z obecnej współpracy. Mogę liczyć na pomoc pań, które załatwiają sprawy związane z wyjazdem do podopiecznych. Wynagrodzenie jest zawsze na czas i w kwocie, którą mi zaproponowano. Dzięki Firmie A&J Partners mam pracę, szkolę język i mogę pomagać starszym osobom co jest dla mnie ważne.”

mariola z by

 

Danuta ze Świętochłowic

Danuta ze Świętochłowic” W lutym 2016 odbyłam kurs, umowę dostałam w marcu. poleciła mi waszą firmę koleżanka, której podziękowałao, ponieważ jestem bardzo zadowolona z waszej firmy. Zawsze jak coś potrzebuję załatwić telefonicznie mogę na was liczyć”

Danuta świętochłowice 1

Jadwiga z Tarnowskich Gór

Jadwiga z Tarnowskich Gór„Współpracuję od marca 2014. Jestem bardzo zadowolona z obsługi personelu biura. Polecam w podróży innym Paniom bo do tej pory miałam dobre zlecenia.”

Jadwiga z Tarnowskich Gór1

Małgorzata z Rudy Śl.

Małgorzata z Rudy Śl” Współpracuję z Firmą A&J Partners od2014 roku. Jestem zadowolona ze współpracy z Firmą. Pracownicy firmy są bardzo mili chętnie ze mną współpracują „

 małgorzata z Rudy sl

Jolanta z Katowic

” Czy to Szwecja, czy Irlandia, Francja, Niemcy czy też Anglia – praca wszędzie dla Nas jest! Nie siedź w koszu biedy dalej, bo przelewa się niedbale i poszerza kręgi swe, wciąż obłudą żywiąc się. Politycy się zmieniają, słowa swego nie trzymają – wciąż z uśmiechem na swych twarzach- obiecując ciągle marzą.

Wyjechałam z kraju mego do innego i lepszego Tu rachunek… żaden problem, coś na życie, coś na spodnie…  Na wakacje zawsze mam, A&J Partners polecam Wam!”

Krystyna z Katowic

Pani Krystyna z Katowic„Pracuję w firmie A&J Partners od roku. Muszę przyznać, że praca z osobami starszymi i chorymi nie jest łatwa, ale daje dużo satysfakcji. Szczególnie, kiedy widzę uśmiech na twarzy mojej podopiecznej. Dzięki pracownikom firmy A&J Partners, będąc za granicą kraju wiem, że ktoś czuwa nade mną, ponieważ dzwonią i są zainteresowani przebiegiem mojej pracy oraz moim samopoczuciem. Dzięki właścicielom A&J Partners czuję się godnie wynagrodzona za moją pracę co czyni mnie zadowoloną i docenioną. Mam nadzieję że firma A&J Partners jest również zadowolona z mojej pracy tak jak ja z nich „.

Aniela z Piekar Ślaskich

Aniela zPiekar” Współpracuję z firmą A&J Partners od prawie dwóch lat i jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Praca organizowana jest szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem i bez problemów. Zawsze jest dostępny telefon kontaktowy w razie problemów z podopiecznymi. Wypłaty zawsze na czas. Polecam „

 

Maria z Zabrza

 

Maria z Zabrza„Z firmą A&J Partners współpracujęadnych problemów. Miła obsługa Pań w biurze. W terminie przekazywane jest wynagrodzenie na konto i ufam, że dalej tak to będzie przebiegać. Jestem zadowolona że  mogę pracować w tej firmie i mogę pomóc osobom potrzebującym opieki”.

Kornelia z Bytomia

„Jeżdże z firmą A&J Partners jako Opiekunka Osób Starszych, od 2 lat. Jestem ogromnie zadowolona z tej pracy. Firma jest solidna, praca dobrze płątna, można zawsze liczyć na pomoc w potrzebie. Na prawdę można na nich polegać i mogę z pełną świdomością polecać pracę w tej firmie”

Teresa z Bytomia

ŻELAZNY TERESA FOTO„Współpracuję z tą firmą ponad trzy lata i jestem bardzo zadowolona ze współpracy.”

 

Bożena z Chrzanowa

Bożena z Chrzanowa

„Firma A&J Partners jest godna polecenia, uczciwa. Wszelkie formalności związane z pracą są załatwiane rzeczowo i od ręki. Jestem zadowolona z tej współpracy. Wynagrodzenie wypłacone jest zawsze w terminie a obsługa jest miła i fachowa”.

Elbieta z Bytomia

Elżbieta Bytom

„Firma a&j partners jest godna polecenia dla Pań, które chciałyby pracować jako Opiekunki. Ja pracuję już kilka lat w tej firmie i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Na prawdę dobrze się tu pracuje.”

Grażyna ze Świerklańca

Grażyna ze Świerklańca„Pracuję w firmie a&j partners od marca 2015 roku. Jestem bardzo zadowolona z pracy. Pracownicy firmy są bardzo mili i uprzejmi. Informacje odnośnie pracy są bardzo rzetelne.”

 

Gabriela z Piekar Śląskich

Gabriela z piekar„Współpracuje z firmą A&J Partners od 2014 roku i jestem zadowolona. Firma jest godna polecenia”.

Barbara z Bytomia

Opinie A&J Partners

„ Nazywam się Barbara i jestem Opiekunką Seniora w Niemczech. Rodzina dziadka jest bardzo sympatyczna. Wyjeżdżam już z tą firmą 2 lata. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą.”

Janina z Katowic

janina z Katowic

” Jeżdżę do pracy w Niemczech z Firmą A&J Partners od 15.11.2015 r. Jestem zadowolona. Moja firma jest lojalna, zorganizowana i godna zaufania. Nie mam żadnych zastrzeżeń”

 

Danuta z Bytomia

„Współpracuję z firmą A&J Partners od 6 lat. Nigdy nie miałam żadnych problemów, wypłaty są wypłacane zawsze w terminie. Mogę z pewnoscią stwierdzić, że jestem zadowolona pracując tutaj”.

Barbara z Bytomia

„ Z Firmą współpracuję już 5 rok. Z współpracy jestem zadowolona. Pracownicy A&J Partners to profesjonalny i przemiły zespół ludzi, który zawsze służy radą i pomocą. Zaufałam im i sądzę, że oni mi również. Oby ta współpraca trwała jeszcze długo! Polecam wszystkim zainteresowanym współpracę z Firmą A&J Partners ”

Jolanta z Radzionkowa

jola z radzionkowa

” Pracuję w firmie A&J Partners od 2014 roku i jestem bardzo zadowolona. Mogę zawsze liczyć na wszelką pomoc ze strony pań z biura a wypłaty są zawsze na czas”

 

Bogusława z Bytomia

bogusława„Od grudnia 2015 roku jeżdżę do pracy jako Opiekunka z firmą A&J Partners. Jestem zadowolona z tej współpracy i lubię swoją pracę ponieważ lubię opiekować się seniorami”.

Elbieta z Bytomia

grazyna„ Jeżdżę jako Opiekunka z firmą A&J Partners i jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Pracują tu bardzo miłe osoby. Wypłaty są zawsze wypłacane na czas co jest bardzo ważne. Zlecenia o pracę są bardzo szybko a na pracę nie trzeba długo czekać.”

Barbara z Bytomia

” Jestem Opiekunką osób starszych w firmie AJ Partners i jestem bardzo zadowolona. Firma ma bardzo dobrych pracowników z którymi mam bardzo dobry kontakt i polecam tę placówke wszystkim zainteresowanym pracą w Niemczech.”

 

Maria ze Świętochłowic

 

Maria ze Świętochłowic„ Współpracuję z firmą A&J Partners od 2014 roku i jestem bardzo zadowolona z tej pracy. Wyjeżdżam jako opiekunka osób starszych i jestem zadowowlona z niemieckich rodzin jakie wyszukuje dla mnie moja agencja. Wynagrodzenie wpływa zawsze na czas. Pracownicy pracujący w A&J Partners są bardzo pomocni i uprzejmi”

Zofia z Bytomia

 

Zofia z Bytomia„Od 20115 roku jeżdże do pracy z firmą A&J Partners jako Opiekunka osób starszych. Jestem bardzo zadowolona z pracy.

Firma jest bardzo pomocna i opiekuje się swoimi pracownikami. Polecam. ”

Barbara z Chorzowa

Barbara z Bytomia„Jestem pracownikiem firmy A&J Partners od ponad 2 lat. Pracownicy tej firmy są bardzo sympatycznymi ludźmi, doradzą we wszystkich sprawach związanych z moją pracą. Bardzo miło wspominam mój pierwszy wyjazd. Cieszę się, że podpisałam umowę z tą firmą”

 

Alina z Bytomia

Alina z Bytomia„ Z Firmą A&J Partners współpracuję ponad 2 lata i jak do tej pory jestem z tego bardzo zadowolona. W każdej chwili mogę liczyć na ich pomoc oraz rzetelną informacje. Każdy pracownik firmy czuje, że jest objęty opieką, co jest bardzo ważne jeżeli chodzi o pracę za granicą. Kiedy podejmowałam pracę byłam pewna obaw, które w tej chwili odeszły w zapomnienie. Przekonałam się, że w sytuacjach trudnych firma pomaga i reaguje natychmiast. Kiedy byłam za granicą, zmarł mój krewny i mimo że upłynęły niespełna 3 tygodnie z 2 miesięcznego kontraktu, firma natychmiast zorganizowała zastępstwo i mój zjazd do kraju. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie za pracę firma jest również bardzo rzetelna. Przelewy docierają zawsze na czas. W okresie kiedy byłam osobą bezrobotną z marnymi szansami na pracę w kraju firma A&J Partners wyciągnęła do mnie rękę z propozycją pracy, z której skorzystałam i nie żałuję swojej decyzji.  „

Joanna z Bytomia

 

Joanna z Bytomia„Pracując jako Opiekunka w firmie A&J Partners jestem bardzo zadowolona z warunków współpracy. Dotychczas nie było jakichkolwiek problemów związanych z pracą. Dobre zarobki i wypłata zawsze na czas. ”

janinaJanina z Piekar Śląskich

” Wyjeżdżam z firmą A&J Partners od lat i jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń do ww firmy. Bardzo polecam wszystkim prace za granicą i wyjazdy z A&J Partners ”

 

Anna z Częstochowy

„ Jeżdżę z firmą A&J Partners od 2015 roku. Jestem bardzo zadowolona z tych wyjazdów do opieki nad osobami starszymi. Polecam tę firmę moich znajomym”

Alina z Bytomia

 

„Pracuję w tej firmie już około 5 lat. Wynagrodzenie zawsze w terminie. Panie z biura są bardzo miłe i są z nami w ciągłym kontakcie. Polecam wszystkim Paniom tę pracę.

Janina z Piekar Śląskich

” Wyjeżdżam z firmą A&J Partners od lat i jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń do ww firmy. Bardzo polecam wszystkim prace za granicą i wyjazdy z A&J Partners ”

 

Maria z Katowic

TYPUSIAK MARIA FOTO NOWE

„Pracuję z firmą od kilku lat, przeważnie jestem zadowolona ze współpracy. Dodać muszę, że za każdym razem kiedy jestem w mojej firmie, jestem obsłużona z uśmiechem na ustach przez moje panie”


 

Mariola z Bytomia

Wieczorek Mariola foto 2015

„Współpracuję z firmą Partners od X. 2014 roku.Jestem zadowolona ze współpracy, która polega na znalezieniu osoby, którą sie opiekuję, zorganizowaniu przejazdu w obydwie strony.Muszę nadmienić, że wynagrodzenie wpływa na konto systematycznie i terminowo, co jest również bardzo ważne”.

Justyna z Bytomia

Justyjna-z-BytomiaWyjeżdżam z Firmą A&J Partners i jestem bardzo zadowolona. Poleciłabym każdemu wyjazd z tą firmą.

 

Angelika z Bytomia

Angelika„Firma A&J Partners jest firmą kompetentną. Pracownicy, którzy tu pracują są osobami bardzo miłymi oraz wykwalifikowanymi. Firma ta jest w 100% wiarygodna. Poleciłabym każdej Opiekunce podjęcie tu pracy.”

Ewa z Gliwic

 

Opinie A&J Partners

„Jestem Opiekunką w firmie A&J Partners od 2015 r. Jestem w zasadzie bardzo zadowolona. To ” w zasadzie” sprowadza sie do tego, że czasem opis zdrowia podopiecznego nie w pełni pokrywa się ze stanem faktycznym. Myślę jednak, że jest to sprawą aktualizacji danych przez niemieckie rodziny. Co do spraw organizacyjnych nie mam żadnych zastrzeżeń, również co do terminów płatności oraz kontaktów z firmą. Myślę, że naszą współpracę będziemy nadal tak pomyślnie kontynuowały.”

Elżbieta z Zabrza

elżbieta„Jestem Opiekunką od maja 2015r. Jestem z Współpracy zadowolona. Panie z biura są bardzo miłe i sympatyczne.”

 

Janina z Radzionkowa

 

Janina z radzionkowa„Jeżdżę z firmą A&J Partners od 2010 r i jestem bardzo zadowolona. Miła i szybka obsługa, wypłaty na czas i dobry kontakt zagranicą o każdej porze. Wszystko miło i szybko. Firma interesuje się nami, dzwoni zawsze czy mi się dobrze pracuje”


Otylia z Radzionkowa

 

Otylia z Radzionkowa„Moja współpraca z firmą A&J Partners trwa już od sześciu lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, jest miła i kulturalna obsługa, wypłaty sa na czas i nie są zanizane. Tyle ile jest na umowie tyle dostaje”.

Dorota z Chorzowa

Dorota z Chorzowa„Firma A&J Partners jest to bardzo rzetelna firma. Zapewniają opiekę i przejazd dla opiekunek. Ponieważ wyjeżdżam już poraz trzeci mogę zapewnić o jej bardzo dobrej organizacji  dla nas wszytskich ”

 

Ewa z Chorzowa

 

Ewa z Chorzowa„W firmie A&J Partners pracuję od września 2014 roku. Uczęszczałam na kurs języka niemieckiego co pozwoliło mi zdobyć podstawy języka niemieckiego. Jestem bardzo zadowolona.  W mojej sytuacji w jakiej byłam nie miałam środków finansowych ani możliwości zatrudnienia w kraju. Dlatego dzięki pracy nabrałam większej pewności siebie. Dziękuję ”


Galina z Bytomia

 

Galina z Bytomia„Pracuję jako Opiekunka w firmie A&J Partners od 2015 roku i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, zawsze mogę liczyć na pomoc ze strony firmy, wypłata zawsze jest na czas. Zamierzam nadal współpracować z tą firmą”.

Barbara z Bytomia

Barbara z Bytomia„Współpracuję z Firmą A&J Partners od lotego 2016 roku. Jestem zadowolona z usług tej firmy. Firma interesuje się mną cały czas i jest cały czas ze mną w kontakcie. nie mam żadnych zastrzeżeń

 

Katarzyna z Bytomia

Opinie A&J Partners

„Jestem Opiekunką firmy A&J Partners od dwóch lat i jestem zadowolona. Proponowano mi pracę w innej firmie ale jestem przekonana, że chcę pracować w A&J Partners nadal. Jest to firma rzetelna i uczciwa ”


Barbara z Bytomia

„Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą A&J Partners i z pewnością poleciłabym firmę innym Paniom, które chcą wyjechać do pracy do Niemiec w charakterze Opiekunki”.

Jolanta z Bytomia

Ponad roczna współpraca z firmą A&J Partners to wielka satysfakcja. Dzięki wam praca Opiekunki stała się dla mnie bezcennym doświadczeniem. Dziękuje za serdeczność i życzliwość”

 

Maria ze Świętochłowic

„A&J Partners- polecam tę firmę ponieważ jest uczciwa, rzetelna. Dobrze mi się współpracuje z tą firmą ”


Stanisława z Piekar Śląskich

„Od marca 2014 r. jestem pracownikiem Agencji Opiekunek A&J Partners. Całym sercem polecam w.w. agencję za dobre słowo, za dobrą opiekę, sumienność i całą współpracę oraz atmosferę w pracy”.

Joanna z Rudy Śląskiej

Opienie A&J PArtners„Współpracuję z A&J Partners od 14.02.2014 roku do teraz i nie powiem na firmę żadnego złego słowa. Zawsze służą pomocą i dobrą radą. Bardzo miło się z nimi współpracuje

 

Aneta ze Świętochłowic

Opinie o A&J Partners„Współpracuję z firmą A&J Partners od 2 lat i jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Od początku konsultanci służą mi pomocą i dobrą radą. Firma jest rzetelna. Naprawdę polecam! ”


Sabina z Bytomia

Opinie o A&J Partners„Współpracuję z firmą A&J Partners już ponad rok. Jest super firmą. Panie z biura są super a firma najlepsza na świecie ”.

Grażyna z Rudy Śląskiej

Opinie A&J Partners„Współpracuję z firmą A&J Partners od 2015 roku. Jestem zadowolona z ukończenia kursu zorganizowanego przez waszą firmę. Jestem zadowolona ze współpracy oraz z wyjazdów do pracy w której osiągam coraz lepsze wyniki w nauce j. niemieckiego. Mogę śmiało polecić moją firmę każdemu

 

Emilia z Bytomia

Emilia zBytomia„Z firmą A&J Partners współpracuje 8 lat. Jestem zadowolona ze współpracy. Firma szanuje swoje Opiekunki, jest rzetelna i dba o nas. Pracownicy firmy sa profesjonalistami i zawsze służą radą i pomocą o każdej porze. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Miła atmosfera sprzyja owocnej pracy i pozytywnym kontaktom. Gdyby wszystkie firmy były jak A&J Partners…!”


Wanda ze Świętochłowic

„Współpracuję z firmą A&J Partners od dwóch lat do nadal. Panie w firmie są pomocne, bardzo miłe i uprzejme. Dzięki pracy w tej firmie mój stan finansowy się polepszył. Polecam wszytskim paniom, jeżeli chcesz polepszyć swoją sytuację finansową zajrzyj do A&J Partners. POLECAM ”.

Urszula z Siemianowic

„Opieka nad starszą, schorowaną osobą na prawdę sprawia wiele radości. Wiem co mówię, gdyż sama przez ostatnich kilka lat pracuje jako Opiekunka osób starszych. Czasem jest ciężko, muszę to szczerze przyznać. Schorowani ludzie nieco inaczej widzą otaczający ich świat. Miewają swoje humory i wtedy trzeba uzbroić się w dużą cierpliwość, zachować spokój i z otwartym sercem oraz uśmiechem im pomagać.  Trzeba z nimi rozmawiać, odwracać uwagę od chorób i dolegliwości. Błędem jest słabość i pozwolenie na wytrącenie się z równowagi- nie wolno do tego dopuścić chociaż to bardzo trudne.

 

Ilona z Bytomia

„Firma A&J Partners jest godna polecenia. Jestem zadowolona ze współpracy”


Urszula z Bytomia

„Od dnia 19.09.2013 współpracuję z firmą A&J Partners i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona ”.

Ewa z Bytomia

„Współpracuję z firmą od roku czasu. Jestem zdecydowanie zadowolona ze współpracy i miłej obsługi. Polecam tę firmę z czystym sercem.

 

Teresa z Bytomia

„Współpracuję z firmą A&J Partners już od marca 2012 i jestem zadowolona zawsze zadowolona z pracy, chwalę firmę i zachecam inne Opiekunki do współpracy”


Mirosława z Bytomia

„Z firmą A&J Partners współpracuję od ośmiu lat, panie są uprzejme i znają sie na swojej pracy. Przez lata współpracy nigdy nie zawiosłam się na firmie”.

Grażyna z Chorzowa

„Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą A&J Partners. Osoby tu pracujące są miłe i życzliwe. Dzięki pomocy tej firmy mogłam znowu zacząć pracować.