Opinie o A&J Partners to zbiór informacji od Opiekunek i Opiekunów pracujących w naszej firmie.
W A&J Partners liczy się zadowolenie całego zespołu. Udana współpraca zarówno Opiekunek/Opiekunów jak i Podopiecznych to gwarancja naszego wspólnego sukcesu. Dbamy
o najwyższy poziom wykonywanych usług, dlatego każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Regularnie zbieramy Wasze oceny i badamy zadowolenie ze współpracy z naszą firmą. Każde uwagi pomagają nam, wsłuchiwać się w Wasze potrzeby.

Dziękujemy za ciepłe słowa oraz za wszelkie propozycje zmian, które są analizowane przez naszych specjalistów i wdrażane zgodnie z modernizacją firmy.
Jesteś Opiekunką/Opiekunem A&J Partners? Chcesz anonimowo wyrazić swoje zadowolenie lub zgłosić swoją propozycję zmiany czy uwagi? Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna!

Napisz do nas

mailowo: opinie@ajpartners.pl
listownie: A&J Partners, ul. Dworcowa 25, 41-902 Bytom

Stanisława z Piekar Śląskich

Od marca 2014 r. jestem pracownikiem Agencji Opiekunek A&J Partners. Całym sercem polecam agencję za dobre słowo, za dobrą opiekę, sumienność i całą współpracę oraz atmosferę w pracy.

Maria ze Świętochłowic

A&J Partners – polecam tę firmę ponieważ jest uczciwa, rzetelna. Dobrze mi się współpracuje z tą firmą.

Jolanta z Nowego Targu

Ponad roczna współpraca z firmą A&J Partners to wielka satysfakcja. Dzięki wam praca Opiekunki stała się dla mnie bezcennym doświadczeniem. Dziękuje za serdeczność i życzliwość

Barbara z Bytomia

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą A&J Partners i z pewnością poleciłabym firmę innym Paniom, które chcą wyjechać do pracy do Niemiec w charakterze Opiekunki

Alina z Sosnowca

Z Firmą A&J Partners współpracuję ponad 2 lata i jak do tej pory jestem z tego bardzo zadowolona. W każdej chwili mogę liczyć na ich pomoc oraz rzetelną informacje. Każdy pracownik firmy czuje, że jest objęty opieką, co jest bardzo ważne jeżeli chodzi o pracę za granicą. Kiedy podejmowałam pracę byłam pełna obaw, które w tej chwili odeszły w zapomnienie. Przekonałam się, że w sytuacjach trudnych firma pomaga i reaguje natychmiast. Kiedy byłam za granicą, zmarł mój krewny i mimo że upłynęły niespełna 3 tygodnie z 2 miesięcznego kontraktu, firma natychmiast zorganizowała zastępstwo i mój zjazd do kraju. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie za pracę firma jest również bardzo rzetelna. Przelewy docierają zawsze na czas. W okresie kiedy byłam osobą bezrobotną z marnymi szansami na pracę w kraju, firma A&J Partners wyciągnęła do mnie rękę z propozycją pracy, z której skorzystałam i nie żałuję swojej decyzji.

Barbara z Wrocławia

Z Firmą współpracuję już 5 rok. Z współpracy jestem zadowolona. Pracownicy A&J Partners to profesjonalny i przemiły zespół ludzi, który zawsze służy radą i pomocą! Polecam wszystkim zainteresowanym współpracą z Firmą A&J Partners

Grażyna z Chorzowa

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą A&J Partners. Osoby tu pracujące są miłe i życzliwe. Dzięki pomocy tej firmy mogłam znowu zacząć pracować.

Mirosława z Krakowa

Z firmą A&J Partners współpracuję od ośmiu lat, panie są uprzejme i znają się na swojej pracy. Przez lata współpracy nigdy nie zawiodłam się na firmie

Teresa z Zawiercia

Współpracuję z firmą A&J Partners już od marca 2012 i jestem zawsze zadowolona z pracy, chwalę firmę i zachęcam inne Opiekunki do współpracy

Ewa z Łodzi

Współpracuję z firmą od roku czasu. Jestem zdecydowanie zadowolona ze współpracy i miłej obsługi. Polecam tę firmę z czystym sercem

Urszula z Bytomia

Od dnia 19.09.2013 współpracuję z firmą A&J Partners i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona.

Ilona z Bytomia

Firma A&J Partners jest godna polecenia. Jestem zadowolona ze współpracy

Urszula z Siemianowic

Opieka nad starszą, schorowaną osobą na prawdę sprawia wiele radości. Wiem co mówię, gdyż sama przez ostatnich kilka lat pracuje jako Opiekunka osób starszych. Czasem jest ciężko, muszę to szczerze przyznać. Schorowani ludzie nieco inaczej widzą otaczający ich świat. Miewają swoje humory i wtedy trzeba uzbroić się w dużą cierpliwość, zachować spokój i z otwartym sercem oraz uśmiechem im pomagać. Trzeba z nimi rozmawiać, odwracać uwagę od chorób i dolegliwości. Błędem jest słabość i pozwolenie na wytrącenie się z równowagi – nie wolno do tego dopuścić chociaż to bardzo trudne.

Wanda ze Świętochłowic

Współpracuję z firmą A&J Partners od dwóch lat do nadal. Panie w firmie są pomocne, bardzo miłe i uprzejme. Dzięki pracy w tej firmie mój stan finansowy się polepszył. Polecam wszystkim paniom, jeżeli chcesz polepszyć swoją sytuację finansową zajrzyj do A&J Partners. POLECAM

Emilia z Bytomia

Z firmą A&J Partners współpracuję 8 lat. Jestem zadowolona ze współpracy. Firma szanuje swoje Opiekunki, jest rzetelna i dba o nas. Pracownicy firmy są profesjonalistami i zawsze służą radą i pomocą o każdej porze. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Miła atmosfera sprzyja owocnej pracy i pozytywnym kontaktom. Gdyby wszystkie firmy były jak A&J Partners…!

Grażyna z Rudy Śląskiej

Współpracuję z firmą A&J Partners od lat. Jestem zadowolona z ukończenia kursu zorganizowanego przez waszą firmę. Jestem zadowolona ze współpracy oraz z wyjazdów do pracy w której osiągam coraz lepsze wyniki w nauce j. niemieckiego. Mogę śmiało polecić moją firmę każdemu.

Sabina z Bytomia

Współpracuję z firmą A&J Partners już ponad rok. Jest super firmą. Panie z biura są super a firma najlepsza na świecie

Aneta ze Świętochłowic

Współpracuję z firmą A&J Partners od 2 lat i jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Od początku konsultanci służą mi pomocą i dobrą radą. Firma jest rzetelna. Naprawdę polecam!

Joanna z Rudy Śląskiej

Współpracuję z A&J Partners od 14.02.2014 roku do teraz i nie powiem na firmę żadnego złego słowa. Zawsze służą pomocą i dobrą radą. Bardzo miło się z nimi współpracuje

Katarzyna z Bytomia

Jestem Opiekunką firmy A&J Partners od dwóch lat i jestem zadowolona. Proponowano mi pracę w innej firmie, ale jestem przekonana, że chcę pracować w A&J Partners nadal. Jest to firma rzetelna i uczciwa

Barbara z Bytomia

Współpracuję z Firmą A&J Partners od lutego 2016 roku. Jestem zadowolona z usług tej firmy. Firma interesuje się mną cały czas i jest cały czas ze mną w kontakcie. nie mam żadnych zastrzeżeń

Galina z Bytomia

Pracuję jako Opiekunka w firmie A&J Partners od 2015 roku i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, zawsze mogę liczyć na pomoc ze strony firmy, wypłata zawsze jest na czas. Zamierzam nadal współpracować z tą firmą

Ewa z Chorzowa

W firmie A&J Partners pracuję od września 2014 roku. Uczęszczałam na kurs języka niemieckiego co pozwoliło mi zdobyć podstawy języka niemieckiego. Jestem bardzo zadowolona. W mojej sytuacji w jakiej byłam nie miałam środków finansowych ani możliwości zatrudnienia w kraju. Dlatego dzięki pracy nabrałam większej pewności siebie. Dziękuję

Dorota z Chorzowa

Firma A&J Partners jest to bardzo rzetelna firma. Zapewniają opiekę i przejazd dla opiekunek. Ponieważ wyjeżdżam już po raz trzeci mogę zapewnić o jej bardzo dobrej organizacji dla nas wszystkich

Otylia z Radzionkowa

Moja współpraca z firmą A&J Partners trwa już od sześciu lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, jest miła i kulturalna obsługa, wypłaty są na czas i nie są zaniżane. Tyle ile jest na umowie tyle dostaję

Janina z Radzionkowa

Jeżdżę z firmą A&J Partners od 2010 r i jestem bardzo zadowolona. Miła i szybka obsługa, wypłaty na czas i dobry kontakt zagranicą o każdej porze. Wszystko miło i szybko. Firma interesuje się nami, dzwoni zawsze czy mi się dobrze pracuje

Elżbieta z Zabrza

Jestem Opiekunką od 4 lat. Jestem z Współpracy zadowolona. Panie z biura są bardzo miłe i sympatyczne.

Ewa z Gliwic

Jestem Opiekunką w firmie A&J Partners od 2015 r. Jestem w zasadzie bardzo zadowolona. To ” w zasadzie” sprowadza się do tego, że czasem opis zdrowia podopiecznego nie w pełni pokrywa się ze stanem faktycznym. Myślę jednak, że jest to sprawą aktualizacji danych przez niemieckie rodziny. Co do spraw organizacyjnych nie mam żadnych zastrzeżeń, również co do terminów płatności oraz kontaktów z firmą. Myślę, że naszą współpracę będziemy nadal tak pomyślnie kontynuowały.

Angelika z Bytomia

Firma A&J Partners jest firmą kompetentną. Pracownicy, którzy tu pracują są osobami bardzo miłymi oraz wykwalifikowanymi. Firma ta jest w 100% wiarygodna. Poleciłabym każdej Opiekunce podjęcie tu pracy

Justyna z Bytomia

Wyjeżdżam z Firmą A&J Partners i jestem bardzo zadowolona. Poleciłabym każdemu wyjazd z tą firmą

Mariola z Bytomia

Współpracuję z firmą Partners od X. 2014 roku. Jestem zadowolona ze współpracy, która polega na znalezieniu osoby, którą się opiekuję, zorganizowaniu przejazdu w obydwie strony. Muszę nadmienić, że wynagrodzenie wpływa na konto systematycznie i terminowo, co jest również bardzo ważne

Maria z Katowic

Pracuję z firmą od kilku lat, przeważnie jestem zadowolona ze współpracy. Dodać muszę, że za każdym razem kiedy jestem w mojej firmie, jestem obsłużona z uśmiechem na ustach przez moje panie

Janina z Piekar Śląskich

Wyjeżdżam z firmą A&J Partners od lat i jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń do ww firmy. Bardzo polecam wszystkim prace za granicą i wyjazdy z A&J Partners

Alina z Bytomia

Pracuję w tej firmie już około 5 lat. Wynagrodzenie zawsze w terminie. Panie z biura są bardzo miłe i są z nami w ciągłym kontakcie. Polecam wszystkim Paniom tę pracę

Anna z Częstochowy

Jeżdżę z firmą A&J Partners od 2015 roku. Jestem bardzo zadowolona z tych wyjazdów do opieki nad osobami starszymi. Polecam tę firmę moim znajomym

Janina z Piekar Śląskich

Wyjeżdżam z firmą A&J Partners od lat i jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy. Bardzo polecam wszystkim pracę za granicą i wyjazdy z A&J Partners

Joanna z Bytomia

Pracując jako Opiekunka w firmie A&J Partners jestem bardzo zadowolona z warunków współpracy. Dotychczas nie było jakichkolwiek problemów związanych z pracą. Dobre zarobki i wypłata zawsze na czas.

Barbara z Chorzowa

Jestem pracownikiem firmy A&J Partners od ponad 2 lat. Pracownicy tej firmy są bardzo sympatycznymi ludźmi, doradzą we wszystkich sprawach związanych z moją pracą. Bardzo miło wspominam mój pierwszy wyjazd. Cieszę się, że podpisałam umowę z tą firmą

Zofia z Bytomia

Od 2015 roku jeżdżę do pracy z firmą A&J Partners jako Opiekunka osób starszych. Jestem bardzo zadowolona z pracy. Firma jest bardzo pomocna i opiekuje się swoimi pracownikami. Polecam.

Maria ze Świętochłowic

Współpracuję z firmą A&J Partners od 2014 roku i jestem bardzo zadowolona z tej pracy. Wyjeżdżam jako opiekunka osób starszych i jestem zadowowlona z niemieckich rodzin jakie wyszukuje dla mnie moja agencja. Wynagrodzenie wpływa zawsze na czas. Pracownicy pracujący w A&J Partners są bardzo pomocni i uprzejmi

Barbara z Bytomia

Jestem Opiekunką osób starszych w firmie AJ Partners i jestem bardzo zadowolona. Firma ma bardzo dobrych pracowników z którymi mam bardzo dobry kontakt i polecam tę placówkę wszystkim zainteresowanym pracą w Niemczech.

Elżbieta z Bytomia

Jeżdżę jako Opiekunka z firmą A&J Partners i jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Pracują tu bardzo miłe osoby. Wypłaty są zawsze wypłacane na czas co jest bardzo ważne. Zlecenia o pracę są bardzo szybko, a na pracę nie trzeba długo czekać

Bogusława z Bytomia

Od grudnia 2015 roku jeżdżę do pracy jako Opiekunka z firmą A&J Partners. Jestem zadowolona z tej współpracy i lubię swoją pracę ponieważ lubię opiekować się seniorami

Jolanta z Radzionkowa

Pracuję w firmie A&J Partners od 2014 roku i jestem bardzo zadowolona. Mogę zawsze liczyć na wszelką pomoc ze strony pań z biura a wypłaty są zawsze na czas

Danuta z Bytomia

Współpracuję z firmą A&J Partners od 6 lat. Nigdy nie miałam żadnych problemów, wypłaty są wypłacane zawsze w terminie. Mogę z pewnością stwierdzić, że jestem zadowolona pracując tutaj

Janina z Katowic

Jeżdżę do pracy w Niemczech z Firmą A&J Partners od 15.11.2015 r. Jestem zadowolona. Moja firma jest lojalna, zorganizowana i godna zaufania. Nie mam żadnych zastrzeżeń

Barbara z Bytomia

Nazywam się Barbara i jestem Opiekunką Seniora w Niemczech. Rodzina dziadka jest bardzo sympatyczna. Wyjeżdżam już z tą firmą 2 lata. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą.

Gabriela z Piekar Śląskich

Współpracuje z firmą A&J Partners od 2014 roku i jestem zadowolona. Firma jest godna polecenia

Grażyna ze Świerklańca

Pracuję w firmie A&J Partners od marca 2015 roku. Jestem bardzo zadowolona z pracy. Pracownicy firmy są bardzo mili i uprzejmi. Informacje odnośnie pracy są bardzo rzetelne.

Elżbieta z Bytomia

Firma A&J Partners jest godna polecenia dla Pań, które chciałyby pracować jako Opiekunki. Ja pracuję już kilka lat w tej firmie i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Na prawdę dobrze się tu pracuje.

Bożena z Chrzanowa

Firma A&J Partners jest godna polecenia, uczciwa. Wszelkie formalności związane z pracą są załatwiane rzeczowo i od ręki. Jestem zadowolona z tej współpracy. Wynagrodzenie wypłacone jest zawsze w terminie a obsługa jest miła i fachowa

Teresa z Bytomia

Współpracuję z tą firmą ponad trzy lata i jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

Kornelia z Bytomia

Jeżdżę z firmą A&J Partners jako Opiekunka Osób Starszych od 2 lat. Jestem ogromnie zadowolona z tej pracy. Firma jest solidna, praca dobrze płatna, można zawsze liczyć na pomoc w potrzebie. Na prawdę można na nich polegać i mogę z pełną świadomością polecać pracę w tej firmie

Maria z Zabrza

Z firmą A&J Partners współpracuję bez żadnych problemów. Miła obsługa Pań w biurze. W terminie przekazywane jest wynagrodzenie na konto i ufam, że dalej tak to będzie przebiegać. Jestem zadowolona że mogę pracować w tej firmie i mogę pomóc osobom potrzebującym opieki

Aniela z Piekar Śląskich

Współpracuję z firmą A&J Partners od prawie dwóch lat i jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Praca organizowana jest szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem i bez problemów. Zawsze jest dostępny telefon kontaktowy w razie problemów z podopiecznymi. Wypłaty zawsze na czas. Polecam

Jolanta z Katowic

Pracuję w firmie A&J Partners od roku. Muszę przyznać, że praca z osobami starszymi i chorymi nie jest łatwa, ale daje dużo satysfakcji. Szczególnie, kiedy widzę uśmiech na twarzy mojej podopiecznej. Dzięki pracownikom firmy A&J Partners, będąc za granicą kraju wiem, że ktoś czuwa nade mną, ponieważ dzwonią i są zainteresowani przebiegiem mojej pracy oraz moim samopoczuciem. Dzięki właścicielom A&J Partners czuję się godnie wynagrodzona za moją pracę co czyni mnie zadowoloną i docenioną. Mam nadzieję że firma A&J Partners jest również zadowolona z mojej pracy tak jak ja z nich.

Małgorzata z Rudy Śląskiej

Współpracuję z Firmą A&J Partners od2014 roku. Jestem zadowolona ze współpracy z Firmą. Pracownicy firmy są bardzo mili chętnie ze mną współpracują

Jadwiga z Tarnowskich Gór

Współpracuję od marca 2014. Jestem bardzo zadowolona z obsługi personelu biura. Polecam w podróży innym Paniom bo do tej pory miałam dobre zlecenia.

Danuta ze Świętochłowic

W lutym 2016 odbyłam kurs, umowę dostałam w marcu. poleciła mi waszą firmę koleżanka, której podziękowała, ponieważ jestem bardzo zadowolona z waszej firmy. Zawsze jak coś potrzebuję załatwić telefonicznie mogę na was liczyć

Mariola z Bytomia

Od marca 2016 współpracuję z firmą A&J Partners jestem zadowolona z obecnej współpracy. Mogę liczyć na pomoc pań, które załatwiają sprawy związane z wyjazdem do podopiecznych

Klaudia z Bytomia

Współpracuję z firmą A&J Partners od 2015r. Jestem zadowolona, firma wypłacalna, rzetelna. Panie z firmy bardzo uprzejme. Miejsca w które się wyjeżdża to stuprocentowa sprawdzalność. Nigdy się nie zdarzyło, że firma informuje źle, zawsze jest prawdomówna

Teresa z Bytomia

Z firmą A&J Partners jeżdżę już od 2015 roku dobrze się współpracuje z pracownikami. Jest to firma godna polecenia.

Ewa z Bytomia

Od marca tego roku jestem pracownikiem a A&J Partners. Jestem zadowolona z miłej obsługi pań tutaj pracujących oraz z rzetelności dotyczącej wypłat płaconych w terminie. Cieszę się, że mogę opiekować się ludźmi, którzy bardzo tego potrzebują.

Beata z Bytomia

Ja współpracuję z Agencją A&J Partners od 2011 roku i jestem bardzo zadowolona. Można polegać na tej firmie. Nie miałam z nimi żadnych problemów

Bożena z Dąbrowy Górniczej

Z firmą A&J Partners współpracuję od września 2013r. Jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Panie w biurze są bardzo miłe i pomocne zarówno w Polsce jak i w czasie pracy w Niemczech. Przez 3 lata pracy nawet nie pomyślałam o zmianie pracodawcy

Barbara z Tarnowskich Gór

Z A&J Partners pracuję od 21.02.2015 do nadal. Jest to firma o wysokim standardzie, zapewnia pracownikom godną płacę a także pracę. Wynagrodzenia płacone terminowo, kontakt z firmą na bieżąco. Pracuję w tej firmie, ponieważ zaspokaja wszystkie moje potrzeby podczas mojej pracy.

Barbara z Bytomia

Współpracuję z firmą A&J Partners od 4 lat, jestem zadowolona z współpracy z daną firmą. Można na tej firmie polegać w różnych sytuacjach życiowych. Przelewy zawsze są na czas, mogę liczyć zawsze na pomoc ze strony firmy w każdej sytuacji. Firma dla mnie jest jak rodzina.

Polecam współpracę

Ewa z Wojkowic

Współpracuję z A&J Partners od 2014 r. Jestem zadowolona z rozmów przeprowadzanych z paniami, które są miłe i uśmiechnięte oraz pomocne w trudnych sprawach. Poleciłam paniom, które też szukały pracy. Moja siostra także podjęła pracę w A&J Partners

Krystyna z Tarnowskich Gór

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z A&J Partners. Do Niemiec jako opiekunka wyjeżdżam od 2014 r. Zamierzam w dalszym ciągu wyjeżdżać. Wszędzie gdzie mogę polecam tę firmę.

Danuta z Bytomia

Pracuję 2,5 roku w A&J Partners. Jestem zadowolona że jestem opiekunką. Wypłaty są na czas

Marzena z Rudy Śląskiej

Współpracuję z A&J Partners od 15.05.2015 i jestem bardzo zadowolona. Podejście pracowników jest miłe i kompetentne. Służą pomocą i radzą w trudnych sytuacjach.

Danuta z Będzina

Firma Partners jest przyjazna dla swoich pracowników. Zawsze będąc w Niemczech mogłam liczyć na wsparcie i pomoc firmy. Zawsze byłam miło i uprzejmie obsłużona zarówno w biurze firmy jak i na „placówce”. Swoje zobowiązania pracownicze firma wypełnia punktualnie.

Janina z Zabrza

Ja z firmą współpracuję od 2013 roku. Jestem z firmy Partners bardzo zadowolona, Panie w Firmie są bardzo miłe, profesjonalne i szybko załatwiają sprawy związane z umową jak również z naszą pracą, dowodem czego są starania o wyegzekwowanie wyższej stawki do naszego podopiecznego. Zawsze mam kontakt telefoniczny. Jednym słowem z Firmy jestem bardzo zadowolona

Gabriela z Zabrza

Współpracuję z firmą Partners. Pierwszy wyjazd był w maju. Wyjechałam bez znajomości języka. Pobyt w Niemczech nauczył mnie podstawowych słów z którymi mogłam się porozumieć z moją podopieczną. Myślę, ze dalszy mój wyjazd do tej samej osoby będzie dalej owocował w podszkoleniu mnie z językiem niemieckim